VÄLKOMNA TILLBAKA!

Fisk vid Vällen, Midsommar 2012

Välkomna tillbaka!
Jag har flyttat till ett nytt Webhotell och i samband med flytten ville jag göra om bloggen något.
Men som ni kanske märker så är det inte så speciellt stor skillnad. Men jag har försökt, tro mig!
Jag har säkert provat över tjugo olika varianter på teman, mest en massa teman som vart väldigt avancerade och grafiskt otroligt snygga. Men inget har passat mig i smaken. För jag vill ha det så enkelt som möjligt och helt enkelt låta bilderna “tala”.

Förra veckan när Carro var borta och barnen sov, satt jag uppe till ett på natten och höll på med sidan. Men det ville inte bli bra. Vaknade sen klockan fem på morgonen för att prova ett par idéer som jag funderat på i sängen. Det hela slutade med att jag rensade allt och installerade om WordPress-motorn på servern. Sen lyckades jag sova nästan en timme innan Calle kom och väckte mig.
Tror att det var då jag bestämde mig för att “less is more”.
/Thomas