UPPGRADERING

Version 5.0

Hej och välkomna till version 5.0 av min fotoblogg. I våras tänkte jag lägga ner bloggen (när fakturan för webbhotellet kom). Men resan till Grekland med familjen har väckt mitt fotointresse igen. Kände dock att ett nytt och fräschare utseende på bloggen behövdes. Hoppas att ni också gillar det nya utseendet!

Största fördelarna med den nya bloggen är.

  • Större bilder   Nu när de flesta sitter med 24 tums skärmar eller större, så kändes den gamla maxstorleken på 850 pixlar alldeles för liten. Vissa bilder “gör” sig helt enkelt inte. Utan behöver visas STORT för att se bra ut.
  • Responsiv        Bloggen skalar sig på ett modernt set, på olika enheter som t ex surfplatta eller mobiltelefon. Det gjorde inte den gamla alls. Prova gärna att surfa in via telefonen.
  • Snyggare        Tror att den nya stilen kan göra mig mer motiverad att blogga mer. Och får jag fart på fotandet, så kanske det kan bli en ny kamera snart. Min D90 funkar just nu bara bra med en av mina objektiv.