FÖRSTA GÅNGEN PÅ 20 ÅR

I går åkte jag 11km längdskidor. Första gången jag stod på ett par skidor på över 20 år!
Det var riktigt skoj och gav mersmak. Spåret var bitvis riktigt bra, men så klart sämre i skogen där man fick bryta sig fram under vissa sträckor.

Innan jag fick barn så hatade jag vintrarna. Vilket kanske inte är så konstigt eftersom åren mellan 20-30 så använde jag aldrig mössa. Hade aldrig några riktiga vinterskor eller termobyxer. Minns att jag gick till jobbet i gympadojor varje dag och svor över snön. Det blir liksom så mycket lättare nu med ett par riktiga snökängor i Gortex.
Med barn så får man även fler anledningar att vara ute. Nu har vi (minst) varsitt par skidor. Två snowracers och en pulka.
Och jag tycker det är lika kul eller t om roligare än barnen att åka i backen.
Sist vi var i Hallstavik så åkte vi spark. Minns inte när jag gjorde det sist men det var barnsligt roligt. Och vi kunde åka alla tre på samma gång.